+385 1 553 1432

Broj pregledavanja: 665

Rijeka, Milutina Barača, stambeno poslovna zgrada 7400 m2

ID: 530-1

Poslovna zgrada, prodaja


 

2.245.000,00 € 16.281.795,15 kn

Grad:Rijeka

Uža lokacija:Turnić

Cijena/m²:300,25 €

Površina:7.477,00 m²

Katnost:pod,pri,prv,dru,tre


RIJEKA - prodaje se stambeno poslovna zgrada površine 7477 m2 od 4 etaže u ulici Milutina Barača. Sa sjeverne strane zgrade nalazi se glavna gradska prometnica Zvonimirova ulica, a s južne strane je lučko područje Luke Rijeke, budući kontejnerski terminal "Zagrebačko pristanište".

Objekt je sagrađen prije cca 100 godina kvalitetno, masivno, prema pravilima građevinske struke. Nosivu konstrukciju čine armirano betonski konstruktivni elementi. Vanjski zidovi zidani su blok opekom. Pregradni zidovi su zidani pregradnom opekom. Međukatna konstrukcija su monolitne ab ploče. Krovište je betonsko, ravno s riješenom odvodnjom oborinskih voda putem oborinske kanalizacije. Vanjski zidovi su žbukani grubo, fino te završno obrađeni fasadnom bojom. Objekt je priključen na kompletnu infrastrukturu (voda, kanalizacija, električna energija, telefonska instalacija, plin).

Za sve prostore nužna je cjelovita rekonstrukcija, zgrada u statičkom smislu nema većih nedostataka.

Dozvoljena je rekonstrukcija građevine u svrhu održavanja građevine, poboljšanja tehničko-tehnološke opremljenosti, izvedbe infrastrukturnih objekata i uređaja, uređenja građevne čestice radi osiguranja parkirališnih mjesta, prometnih i manipulativnih površina te horikulturnog uređenja i sl. 

Građevina ima svojstvo kulturnog dobra, 1. armirano betonska zgrada u Europi, nalazi se na području zaštićene povijesno-graditeljske cjeline, te je uvjete gradnje potrebno prilagoditi morfologiji cjeline. Nalazi se na području mješovite namjene unutar zone koja je urbanim pravilima određena kao zona urbaniteta i mikrocentara te se građevina može izvesti i kao isključivo poslovna građevina.

Zgrada se nalazi na idealnom mjestu za uređenje i izgradnju poslovnih i stambenih prostora namijenjenih korisnicima kontejnerskog terminala: brodarima, agentima i špediterima od kojih se očekuje potražnja za uredskim i skladišnim prostorima, kao i za stambenim prostorima.

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Prezentacijskog lista, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Za dogovor o prezentaciji kontaktirajte nas radnim danom 9-18h. Nakon toga molimo poslati poruku/mail sa šifrom oglasa.

Više informacija na:

ID: ZM150

mob: 0957771127

mail: info@nekretninevestrafortuna.hr

web: www.nekretninevestrafortuna.hr

  Dozvole

  Građevinska dozvola , Lokacijska dozvola , Uporabna dozvola , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Istok,Zapad,Sjever,Jug
 • Prijevoz:
  Autobus+Brod+Vlak

Opis nekretnine

 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
 • Pozicija:
  U industrijskoj/gospodarskoj zoni
 • Osnovna infrastruktura:
  Gradski vodovod, Plin, Struja, Telefonska instalacija
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna